12.7 C
London
Saturday, June 25, 2022
12.7 C
London
Saturday, June 25, 2022

Lupta istorica la Londra, Catalin Zmarandescu se retrage in cadrul unei gale de zile mari

Dupa 30 de ani in ring, primul roman care a devenit campion mondial la MMA, Catalin Zmarandescu (44 de ani) se retrage. Si o va face in cadrul unei gale de zile mari, la Londra, acolo unde s-a stabilit inca din 2009 si unde si-a deschis o academie sportiva.

Fiction Night Club, din Londra, va gazdui sambata seara o lupta istorica, meciul de retragere din MMA a lui Catalin Zmarandescu, care este practic tot o lupta pentru un titlu mondial: CFC (Cage Fighting Championship).

Adversarul romanului-legenda va fi polonezul Tomasz Czerwinski. “Ultimul capitol”, cum denumeste gala chiar Zmarandescu, va pune punct carierei sale de luptator, lasand loc si timp celei de antrenor. Pentru ca Zmarandescu are peste 100 de elevi la academia sa din Londra pe care ii pregateste pentru a cuceri ringurile lumii.

Pustii lui Zmarandescu vin tare din urma

- Advertisement -

Printre acestia se afla inclusiv fiul lui, Mihai, care, sambata, se va lupta pentru prima centura din viata sa la box. Face box de peste un an si a castigat patru meciuri unul dupa altul. Un alt campion in devenire pregatit de Catalin Zmarandescu este .

anunturiuk.com Alex-RusRus a ajuns pe mainile lui Zmarandescu dupa ce a decis ca nu are niciun viitor daca-si petrece timpul prin cluburile de fite din Romania. A ales sportul, si chiar unul dintre cele mai dure.

Primul sau meci l-a castigat prin KO. Alex Rus va lupta si el sambata, in cadrul galei din Romford.

La conferinta de presa de vineri seara, Catalin Zmarandescu a declarat ca “sunt pregatit pentru orice”, raspunzand astfel unei intrebari care se referea la un posibil esec in gala de sambata.

Am emotii foarte mari, tinand cont ca pun capat unei cariere de peste 30 de ani. Sper insa sa ma ridic la nivelul asteptarilor fanilor mei”, a afirmat luptatorul roman.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: