6.8 C
London
Wednesday, November 17, 2021
6.8 C
London
Wednesday, November 17, 2021

Londra va beneficia de metrou non-stop ‘Night Tube’ din 12 September 2015

Anul trecut, primarul Londrei Boris Johnson, a promis ca Londra va beneficia de metrou non-stop pe sfârșit de săptămână, data de începere a fost în cele din urmă anunțata: 12 septembrie 2015.

De la primele ore ale zilei de sâmbătă 12 septembrie serviciul “Night Tube” va începe, transportul de călători în jurul unor porțiuni ale rețelei metropolitane toata noaptea în zilele de vineri si sambata, cu aceasta ocazie se vor încheia problemele cu autobuzele supra incarcate pe timp de noapte.

[pull_quote_center]Utilizarile autobuzelor de noapte au crescut aparent cu 270% din 2000, un Tube serivce de 24 de ore ar ajuta la atenuarea presiunii asupra autobuzelor, precum și scurtarea călătoriilor pe timp de noapte cu o medie de 20 de minute[/pull_quote_center] , spune TfL.

- Advertisement -

Serviciul Night Tube va oprii in toate statiile pe liniile Jubilee și Victoria, și doar o parte pe liniile Piccadilly, Central și Northern Line (click aici pentru hartă). Există planuri de a extinde serviciul de noapte pentru toate liniile în următorii ani.

Northern Line are cel mai frecvent serviciu, cu opt trenuri pe ora pe parcursul nopții, în timp ce liniile rămase vor fi servite de șase trenuri pe oră prin centrul Londrei.

Cupa Mondială de Rugby va fi primul mare test pentru serviciul “Night Tube” cu o preconizate de 400.000 de vizitatori in Centrul Londrei in perioada 18 septembrie – 31 octombrie 2015 pentru evenimentul sportiv.

Aceasta masura a fost luata dupa ce mai multi oameni de afaceri, proprietari de cluburi, baruri si restaurante au tot insistat pe langa primarul Londrei ca introducerea metroului de noapte ar aduce investitii noi si ar crea locuri noi de munca.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: