11.9 C
London
Wednesday, December 29, 2021
11.9 C
London
Wednesday, December 29, 2021

Londra nu poate prospera decat daca va continua sa primeasca imigranti

[quote_box_center]Primarul Londrei recunoaste: Orasul s-ar prabusi ca Sparta fara imigranti”>Primarul Londrei recunoaste: Orasul s-ar prabusi ca Sparta fara imigranti[/quote_box_center]

Acesta a adaugat insa ca, odata ce imigrantii sosesc in capitala britanica, ei trebuie sa fie puternic incurajati pentru a se integra in societate, potrivit workpermit.com.

- Advertisement -

Intr-un discurs sustinut la o conferinta din Londra, Boris Johnson a comparat Londra cu doua orase-stat din Grecia Antica: Atena si Sparta.

Edilul Londrei a afirmat ca ar fi mai bine ca orasul sau sa urmeze exemplu Atenei.

“[pull_quote_center]Uitati-va la Atena si la Sparta. Atena a fost un oras deschis, iar Sparta a dat oamenii afara. Mergeti sa vedeti ruinele Atenei si pe cele ale Spartei acum si intrebati care dintre cele doua orase au avut o contributie mai importanta la civilizatie[/pull_quote_center]”, a spus Johnson.

Spre deosebire de Sparta, un stat razboinic cu politici stricte privind obtinerea ceteniei, Atena a fost o societate mai deschisa, care a incurajat imigratia, iar acest lucru a facut-o mai prospera.

Johnson a avertizat ca o politica restrictiva cu privire la imigranti va avea consecinte negative asupra Londrei.

In schimb, premierul britanic David Cameron s-a angajat sa reduca imigratia neta de la 250.000 de persoane pe an, cat era in 2010, cand a preluat conducerea, la mai putin de 100.000 de persoane pana in 2015.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: