9 C
London
Saturday, October 23, 2021
9 C
London
Saturday, October 23, 2021

Londra intra in nivelul 3 de restricții

Londra se va muta miercuri, începând cu ora 00:01 GMT, în cel mai înalt nivel al restricțiilor pentru prevenirea coronavirusului.

Părți din Essex și Hertfordshire sunt, de asemenea, raportate că intră în nivelul trei.

- Advertisement -

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, este așteptat să facă o declarație în Commons în scurt timp. 

Restricțiile de nivelul trei inchid puburile și restaurantele, cu excepția serviciilor de livrare.

Deputații, despre care se spune că au fost informați cu privire la planuri de către domnul Hancock, au declarat că o creștere accentuată a cazurilor înseamnă că secretarul pentru sănătate nu a putut aștepta până la următoarea revizuire programată a sistemului cu trei niveluri al Angliei, miercuri. 

Ei au adăugat că următoarea revizuire va avea loc pe 23 decembrie – cu o săptămână mai devreme decât angajamentul anterior al guvernului de a revizui restricțiile la fiecare 14 zile.

Un deputat a spus : cazurile se dublează la fiecare șapte zile în capitală.
Se așteaptă ca domnul Hancock să folosească declarația sa pentru a contura sprijinul financiar disponibil pentru cele trei domenii

Urmează avertismentele primarului londonez Sadiq Khan că restricțiile de nivelul trei ar putea avea o „consecință catastrofală” pentru ospitalitate, cultură și unele magazine.  

Cu toate acestea, „regula celor șase” va permite oamenilor din diferite gospodării să continue întâlnirea în grupuri mici în aer liber, în parcuri, grădini publice, locuri de joacă sau facilități sportive în aer liber.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: