8.8 C
London
Tuesday, March 29, 2022
8.8 C
London
Tuesday, March 29, 2022

Londra este în stare de ȘOC după moartea lui George Michael

Cântărețul George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, a anunțat impresarul lui. Starul muzicii, care și-a lansat cariera în anii 80 în formația Wham și apoi a continuat pe cont propriu, se pare că „a murit în liniște în casa sa”, scrie BBC.

Conform sursei citate, ambulanța a sosit la casa cântărețului și a constatat moartea lui la ora 13:42, în ziua de Crăciun.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, afirmă, într-o postare pe Facebook, că a aflat cu tristeţe despre moartea cântăreţului George Michael, despre care afirmă că era un talent incredibil, care a bucurat milioane de oameni cu muzica lui.

- Advertisement -

Am aflat cu tristeţe despre George Michael. Un talent incredibil, care a bucurat milioane dintre noi cu muzica lui“, spune Sadiq Khan.

Elton John, prieten apropiat a lui George Michael, i-a adus un ultim omagiu pe Instagram. Elton John a publicat o fotografie care îi prezenta pe amândoi la o gală muzicală. ”Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit – cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui şi de toţi fanii lui”, a scris Elton John în mesajul care însoţeşte fotografia.

Cântăreţul Bryan Adams a scris pe Twitter: “Nu-mi vine să Un cântăreţ uimitor şi fiinţă umană deosebită, prea tânăr să plece dintre noi

Realizatoarea de televiziune şi comedianta Ellen DeGeneres a spus că George Michael  a fost „un talent nemaipomenit. Sunt extrem de tristă.”

Cântăreţul George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: