2 C
London
Friday, January 28, 2022
2 C
London
Friday, January 28, 2022

Londra este cea mai atractivă destinație europeană pentru retaileri internaționali

Londra este cea mai atractivă destinație europeană pentru retaileri internaționali potrivit unui nou indice realizat de compania globală JLL.

Indicele, lansat într-un nou raport intitulat Destination Europe 2015 analizează extinderea și prezența a 250 de retaileri internaționali în peste 57 de piețe comerciale importante.

- Advertisement -

Londra și-a crescut, de asemenea, avantajul față de Paris, fiind cea mai atractivă destinație pentru retaileri de lux din Europa.

Spațiile comerciale din New Bond Street pot atinge cele mai ridicate chirii contractuale din Europa cu cca  12,300 Euro/mp/ an – o creștere uimitoare de 42% față de nivelurile din 2012.

[pull_quote_center]Pentru retailerii internaționali care doresc să se afirme în Europa, Londra conduce detașat. Mărimea pieței din Londra, maturitatea, gradul ridicat de transparență precum și familiaritatea cu brandurile constituie un magnet pentru retailerii internaționali care sunt dispuși să plătească în plus pentru cele mai bune locații. Alte orașe europene importante la nivel mondial, mature, unde s-au extins reltailerii, sunt Paris, Milano, Roma și principalele orașe specializate în retail din Germania[/pull_quote_center] , potrivit lui James Brown, Head of EMEA Retail Research & Consulting la JLL.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: