10.7 C
London
Saturday, November 13, 2021
10.7 C
London
Saturday, November 13, 2021

Locuri în aer liber accesibile din Londra pentru weekend

Am ales câteva atracții de top în aer liber de la Londra, care sunt ușor accesibile pentru toată lumea.

Shakespeare’s Globe anunturiuk.com Shakespeare's-Globe

Teatru în aer liber reconstruit pe malurile Tamisei aduce lumea lui Shakespeare la viață cu ajutorul expozitiilor interactive si demonstratii live. Un program complet de teatru se desfășoară între lunile mai și septembrie. Teatrul Shakespeare’s Globe cat și expoziția sunt accesibile. Teatrul este accesibil pentru utilizatorii de scaun cu rotile și aparate auditive sunt valabile la toate spectacolele.

 • Address: 21 New Globe Walk, Bankside, London, SE1 9DT
 • Public transport: Tube: Mansion House, St Pauls. Tube/train: London Bridge, Blackfriars, London Waterloo. Walk along the riverside from London Bridge or Waterloo.

Regent’s Park Teatru in aer liber.

- Advertisement -

Amplasat în împrejurimile frumoase ale Regent Park, Teatrul Open Air prezintă un program de vară de spectacole teatrale speciale. Complet în aer liber, spectacole continua chiar dacă plouă. Deci, asigurați-vă că sunteti imbracati cum se cuvine pentru o zi ploioasa. Spectacole sunt anulate numai în condiții meteorologice extreme. Teatrul este accesibil pentru utilizatorii de scaun cu rotile și aparate auditive sunt valabile la toate spectacolele.

Address: Regents Park, London, NW1 4NU

WWT London Wetland Centre

Piscinile de mozaic, iazurile și lacurile de la Centrul de Wetland Londra (London Wetland Centre) recreează 105 habitate diferite din întreaga lume. Aproapiete de natură folosind noua tehnologie și monitoarele tv care vă permit să explorați zonele naturale ale rezervației. Există excursii gratuite cu ghid și păsări feed-uri de zi cu zi. Majoritatea rutelor sunt asfaltate și sunt accesibile pentru scaune cu rotile. Facilitățile includ acces la nivelele subterane, închirieri scaune cu rotile și aparate auditive.

 • Address: Queen Elizabeth’s Walk, Barnes, Richmond, London, SW13 9WT
 • Public transport:Ample free parking. Hammersmith tube: 283 bus comes into the Centre (10 minutes). Buses 33, 72, and 209 stop at Queen Elizabeth’s Walk. Barnes and Barnes Bridge stations are a 15 minute walk.

Lee Valley Riding Centre

anunturiuk.com Lee-Valley-Riding-Centre

Există multe oportunități accesibile pentru biciclisti în parcurile din Londra. Insa mult mai frumos este o viziune diferită a Londrei călărind. Bucurați-vă de o lecție de calarit la Lee Valley Riding Centre în care instructorul specializat oferă o gamă largă de sesiuni și activități, inclusiv “Have A Go” sesiuni. Lecțiile sunt deschise pentru oricine chiar si pentru cei cu handicap fizic sau de învățare. Sesiunile trebuie să fie rezervate în avans.

 • Address: 71 Lea Bridge Road, Leyton, London, E10 7QL
 • Public transport:The nearest train station is Clapton on the Liverpool Street line and is a 10 minute walk from the centre.

Kew Gardens

Unul dintre cele patru Patrimoniale mondiale din Londra, impresionantul Royal Botanic Gardens, la Kew se intinde peste 30 de hectare, cu peste 30.000 de specii de plante vii. In cea mai mare parte, Kew Gardens sunt accesibile pentru toți. Există anumite excepții, cum ar fi galeriile din Palm House si Temperate House.

Gradinile sunt dotate cu multe amenajari si facilitati, cele mai multe necesită rezervare în avans. Acestea includ, de exemplu, locurile de parcare persoane cu handicap, inchiriere scaun cu rotile si scuter gratuit. De asemenea, este posibil să rezervați autobuzul Discovery pentru grupuri cu nevoi speciale.

 • Address:Kew, Richmond, TW9 3AB
 • Public transport:Tube and London Overground: Kew Gardens Train: Kew Bridge

Horniman Museum and Gardens

Acoperind 6,5 hectare de terenuri frumoase, Muzeul Horniman și grădinile din sud-estul Londrei oferă grădini amenajate cu vederi uimitoare peste Londra. De evedentiat este o grădină scufundata, o busola solara – unde puteti afla ora, folosind propriul umbra – și o frumoasă grădină de trandafiri. Există, de asemenea, o incintă cu curcani, capre și iepuri și un traseu prin natura. Muzeul Horniman și grădinile sunt ambele accesibile pentru utilizatorii de scaun cu rotile și aparate auditive sunt valabile.

 • Address: 100 London Road, London, SE23 3PQ
 • Public transport:Rail: Forest HillBus: 63,122,176,185,312,P4,P13

Eltham Palace

anunturiuk.com Eltham-Palace

O casa spectaculos art deco din sud-estul Londrei, Palatul Eltham a fost construit în 1936 prin alaturarea originalei Great Hall din evul mediu. Cu o suprafata de 19 hectare de grădini bogate cu plantate si vederi panoramice peste Londra. Palatul în sine are acces bun, inclusiv un display touch, tur audio. Grădinile sunt în majoritate accesibile, deși există unele suprafețe inegale și adânci. Cititi despre mai mult de case și palate impunătoare Londra.

 • Address: Court Yard, Greenwich, London, SE9 5QE
 • Public transport: Eltham Station – 1/2mile

Battersea Park Children’s Zoo

https://www.youtube.com/watch?v=Pzhk0qOJSqM

Amplasat în frumosul Battersea Park, gradina zoologica pentru copii este casa, la tot felul de animale – de la favoritele de fermă la maimuțe, păsări și reptile. Există, de asemenea, o zonă de contact unde copiii pot vedea animalele de aproape și se pot juca cu ele. Gradina zoologica este usor accesibila cu posibiliatatea de a fi inchiriata pentru diferite evenimente. Totata gradina este accesibila pentru utilizatorii de scaun cu rotile și aparate auditive sunt valabile.

Address: Battersea Park,Battersea,London SW18 2PU

Public transport: Rail: Battersea Park or Queenstown Road;Tube: Sloane Square then bus 137;Bus: 19, 44, 45 49, 137, 239, 249, 319, 344, 345

 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: