1 C
London
Friday, November 5, 2021
1 C
London
Friday, November 5, 2021

Locuri de pescuit in Anglia si UK

Pentru a pescui la mare, in general nu ai nevoie de Permis/Licence, daca pescuisti din motive de recreatie si prinzi pesti protejati de lege.

Pescuitul in rauri, lacuri, etc , se poate face doar pe baza unui Permis de Pescuit si in timpul sezonului de pescuit. Amenzile pentru pescuit ilegal sunt scumpe, cu amenzi pana la suma de £2500.

In cazul in care decizi sa pescuiesti la un lac privat, ca exemplu, chiar daca platesti biletul de a pescui, tot ai nevoie de Fishing Permit. Licenta de pescuit se poate cumpara de la Post Office in persoana, sau prin a suna la Environment Agency (EA), telefon 0344 800 5386.( Ai nevoie de un Debit Card sau Credit Card )

Preturile pentru Permise de Pescuit din 1 Aprilie 2017 se pot afla aici : https://www.gov.uk/fishing-licences/buy-a-fishing-licence

Unde pescuiesc romanii

- Advertisement -

Cel mai popular loc de pescuit pentru romani,si pentru Est Europeni, polonezi, lituanieni,etc, este Dover si Brighton Marina, unde se prinde macrou. Se pescuieste de pe dig, in Dover, biletul de intrare costa in jur de £9 pe bat, plus parcarea.De multe ori este foarte inghesuit.
Dover,postcode – Admiralty Pier, Dover CT17 9EQ

In Marea Britanie se practica foarte mult pescuitul sportiv, catch and release.

Asta inseamna ca pestii trebuie pusi inapoi in apa, nevatamati. Pentru asta se folosesc carlige fara agatatori si ai nevoie de un landing mat , un fel de saltea mica, plus plasa de pescuit. Mai este si pescuitul urban, insa ca regula, nu vrei sa mananci un peste prin in apele respective,asta in cazul ca prinzi ceva.

Exista lacuri, rezervoare si balti private, care pentru o anumita suma, te lasa iei un numar de pesti acasa. Un rezervor popular pentru pescuit este Hanningfield Reservoir.

anunturiuk.com Hanningfield-Reservoir
Hanningfield-Reservoir

Pescuit de pe barca

Se pot inchiria barci, pentru pescuit. De la 6 locuri pana la 24 de locuri, fiecare port are companii de inchiriat barci. Preturile variaza, dar de obicei costa in jur de £450 pentru toata barca, cost care se poate imparti intre prieteni. Se poate plati si individual.

Unii skippers ofera si momeala, bete de pescuit si sfaturi de pescuit. Majoritatea stiu si locurile cele mai bune de pescuit.

anunturiuk.com Pescuit-de-pe-barca

Pescuit pe canal

Marea Britanie are o retea complexa de canale, mostenire a revolutiei industriala, apa find cel mai ieftin miljoc de transport al carbunilor, materiale si produse. Majoritatea, acum sunt folosite doar pentru barci de vacanta si pescuit cateodata.

anunturiuk.com Pescuit-pe-canal

credit articol clickromania.co.uk

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: