11.2 C
London
Monday, November 8, 2021
11.2 C
London
Monday, November 8, 2021

Locuri de munca pentru Romani , nu pentru Englezi puturosi

Un afacerist din Marea Britanie, Jason Harris se chinuie să găsească o persoană potrivită pentru un loc de muncă în cadrul companiei sale, dar fără succes.

Astfel, a anunţat că va merge în România sau Bulgaria să caute o persoană capabilă și care chiar vrea să lucreze.

În opinia englezilor, românii nu au ce căuta în Mare Britanie, pentru că fură sau cerşesc şi nu sunt buni de nimic, aşa cum a titrat adesea presa din insulă insa se inseala spun despre noi numai „bad things” thift. În acelaşi timp, “elita” lor se face de râs.

Afaceristul Englez Jason Harris, din Ringwood, care oferă un salariu de bază de 16.000 anunturiuk.com Afaceristul-Englez-Jason-Harris,-din-Ringwoodde lire pe an în cadrul companiei sale de comunicare şi care de ceva timp nu a găsit nici un britanic capabil să preia acest job! “Am jurat că vin în România să angajez oameni harnici, nu englezi puturoşi”, a afirmat acesta conform dailymail

- Advertisement -

De altfel, conform statisticilor autorităţilor britanice, un număr uriaş de englezi preferă să stea acasă şi să primească locuinţă socială şi ajutor de câteva sute de lire sterline pe lună, în loc să-şi caute locuri de muncă.

Domnul  Harris, in varsta de 43 de ani este director la compania de evenimente și comunicare IMS Group, care are 5 angajați full sau part time.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcedeinteres

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: