2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Locuitorii din Marea Britanie iubesc România

[quote_box_center]Statisticile publicate de cel mai important site de vacanțe din Marea Britanie arată că mai mult ca oricând, turiștii britanici aleg să viziteze Europa de Est[/quote_box_center]

Numărul celor care au solicitat destinații de vacanță în România, Polonia sau Cehia a crescut considerabil în primele trei luni ale acestui an.

- Advertisement -

Conform purtătorului de cuvânt al site-ului Holiday Lettings, britanicii devin tot mai conștienți în privința potențialului acestor locuri de vacanță mai puțin tradiționale, care au peisaje uimitoare, orașe frumoase și cosmopolite. În topul celor 10 țări europene cu cea mai mare creștere a cererii de vacanțe, România se află pe locul al treilea, după Olanda și Germania.

Fermecat de Transilvania încă de la prima sa vizită în țara noastră, în 1998, prințul Charles al Marii Britanii a lăudat România de-a lungul anilor. De ieri, fiul reginei Elisabeta a doua se află pe tărâm românesc. Moștenitorul coroanei britanice a fost, ieri, în satul brașovean Viscri, unde are mai multe proprietăți. Apoi s-a îndreptat spre satul Micloșoara, pentru ca după aceea să ajungă în localitatea Valea Zălanului din județul Covasna.

[pull_quote_center]Cred că este fantastic faptul că vine aici în vizită. Este atât de drăguț! Cred că poate merge nestingherit, fără prea mulți oameni care să-l deranjeze. Se simte relaxat[/pull_quote_center]

Lăsăm în urmă România și ne îndreptăm spre Țara Soarelui Răsare. Conform unui sondaj anual realizat pe baza a peste 54 de mii de recenzii și publicat pe site-ul de călătorii TripAdvisor, Tokyo se află în topul orașelor preferate ca destinație turistică la nivel mondial.

Capitala Japoniei este metropola cu cea mai bună impresie de ansamblu, cu cei mai amabili locuitori, cele mai bune servicii de taxi, de transport public local și cu cele mai curate străzi.

În schimb, Moscova se află pe ultimul loc al clasamentului. Capitala Rusiei are locuitori deloc amabili, cele mai proaste servicii de taxi, cei mai neprietenoși șoferi de taxi, cel mai prost raport preț-calitate și cele mai proaste hoteluri. Dubaiul este considerat cel mai bun oraș pentru cumpărături și cu servicii hoteliere impecabile.

Prinţul Charles al Marii Britanii, în România

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: