10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021
10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021

Litoralul romanesc, Mamaia si Delta Dunarii se promoveaza la Londra

În perioada 4-7 februarie 2016, delegaţia Asociaţiei Litoral Delta Dunării a participat la târgul internaţional de turism de la Londra, „Destinations: The Holiday & Travel Show”, în standul Autorităţii Naţionale pentru Turism, pentru a promova Mamaia, litoralul românesc şi Delta Dunării.

Astfel, filmul oficial de promovare a staţiunii Mamaia rulează pe ecranele din standul României, pe întreagă durata a târgului, iar vizitatorilor la standul României le sunt puse la dispoziţie materiale de promovare în limba engleză.

Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării a afirmat că strategia Mamaia Style se bazează pe menţinerea interesului crescut al turiştilor români faţă de destinaţia noastră, dar şi pe creşterea numărului de turişti străini pe Litoral şi în Delta Dunării.
Ca atare, ne concentrăm acţiunile şi bugetele pe pieţele de pe care am reuşit să atragem zboruri către Constanţa, iar Marea Britanie intră între aceste pieţe strategice pentru noi, în urmă introducerii cursei Constanţa – Londra de către compania WizzAir.

- Advertisement -

Încă din vara trecută lucrăm la un proiect de promovare a staţiunii Mamaia pe piaţă U.K. şi suntem în discuţii cu firme britanice organizatoare de evenimente, care au intrat în proiectul nostru. Ne propunem să promovăm Mamaia că locaţie pentru evenimentele lor. Anunţăm astăzi primul rezultat concret în acest proiect.

În luna iunie a.c., ALDD va aduce, în premieră, agenţi de turism şi organizatori de evenimente britanici în Infotrip în Mamaia, pe Litoral şi în Delta Dunării.

În premieră, organizăm împreună cu ei o sesiune de networking, care îi va aduce pe invitaţii noştri faţă în faţă cu cei mai importanţi furnizori de servicii turistice de pe litoral: hotelieri, agenţii de turism, transportatori, organizatori de evenimente etc.”, a declarat Corina Martin.

anunturiuk.com Destinations-The-Holiday-&-Travel-Show

Asociaţiile de Promovare LitoralDelta Dunării şi Asociaţia de Promovare Bucureşti susţin astfel împreună una din componentele proiectului „Descoperă România” al Federaţiei FAPT, care de această dată se adresează pieţei britanice de organizatori de evenimente.

Mamaia şi Bucureşti vor intra astfel în ofertele companiilor specializate în evenimente că „reccomended locations” pentru evenimente muzicale, teambuilding-uri, petreceri de burlaci, evenimente corporate, etc.

Proiectul este susţinut şi finanţat din bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: