6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022
6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022

Liderul UKIP Nigel Farage “Am o problemâ uriaşâ cu România”

[quote_box_center]Liderul UKIP Nigel Farage nu încetează să atace românii. De data aceasta însă a declarat că are o mare problemă cu România, alimentând acuzaţii de rasism adresate formaţiunii eurofobe pe care o conduce[/quote_box_center]

Nigel Farage UKIP a dezvăluit că nu vrea să aibă vecini români

“Nu am probleme cu românii. Am o problemă uriaşă cu România”, a declarat pentru CNBC Farage, care militează ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană (UE).

Nigel Farage bea şi fumează prea mult, dar nu este rasist

- Advertisement -

Farage a declarat joi pentru CNBC că “organizaţii criminale cunoscute” din România s-au orientat spre Marea Britanie, după ce autorităţile au fost nevoite să le permită intrarea din cauza reglementărilor UE cu privire la libera circulaţie a persoanelor, bunurilor şi serviciilor.

Nigel Farage se scuză pentru comentariile jignitoare la adresa românilor

Partidul Independenţei Regatului Unit (UKIP) a obţinut victoria în urma alegerilor europene, cu scorul de 27.5%, învingând cele trei partide tradiţionale britanice – conservatorii, laburiştii şi liberal-democraţii. Formaţiunea şi-a centrat campania împotriva imigraţiei, subliniind asupra numărului mare de imigranţi din Europa. UKIP va avea 24 de locuri (faţă de 13 în 2009) în Parlamentul European.

Un dentist roman din Marea Britanie il infrunta pe Nigel Farage

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: