7.7 C
London
Sunday, November 7, 2021
7.7 C
London
Sunday, November 7, 2021

Librăria cărți românești din Londra livreaza acum in 27 de tari UE

Cărțile românești ajung acum în toată Europa cu ajutorul librăriei cartiromanesti.co.uk deschise la Londra de Adrian Chiriță, un român pasionat de literatură.

Dacă timp de doi ani ne-am adresat doar românilor din Marea Britanie, din 2016 ne-am hotărât să facem un pas mare peste graniță. Ideea ne-a venit de la românii din alte state ale Europei, care doresc să citească românește. Așa că, având în vedere numărul tot mai mare de cereri din partea cititorilor români din toată Europa, ne-am gândit să găsim o soluție prin care cărțile din librăria noastră să ajungă și la ei”, a declarat Chiriță pentru Ziarul Românesc.

El a spus că cel mai important era ca volumele să ajungă repede și ieftin la cititorii din alte țări ale Europei.

În cele din urmă, a reușit să livreze în țărilor Uniunii Europene în 3-5 zile lucrătoare, la prețul de 8,97 de lire pe transport, mai ieftin decât în cazul în care cărțile ar fi comandate din România.

- Advertisement -

Astfel, cărțile românești comandate pe cartiromanesti.co.uk  ajung acum în alte 26 de state,anunturiuk.com Librăria-cărți-românești-din-Londra-livreaza-acum-in-27-de-tari-UE în afară de Marea Britanie: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria,Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.


Pe site
, la secțiunea ”Întrebări frecvente” veți găsi răspunsuri la întrebări precum: țările în care livrăm, cum se face plata, înregistrare cont, etc.

 „Se poate plăti prin transfer bancar, direct din contul clientului, pe lângă faptul că se poate plăti prin Pay Pal sau cu cardul de debit sau de credit”, a mai ținut să menționeze acesta.

Și pentru că Londra este mare, librăria a venit în întâmpinarea românilor din alte zone decât cea unde se află sediul. Așa că, în colaborare cu mai multe magazine românești, au fost amenajate standuri unde românii pot alege din oferta de cărți românești.

Românii din Marea Britanie sunt încântați că pot citi în limba maternă, dar și pentru că le pot insufla copiilor dragostea pentru limba noastră.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: