4.9 C
London
Saturday, November 27, 2021
4.9 C
London
Saturday, November 27, 2021

Lectie de viata pentru englezi de la Romanul care a ajuns in insula pe 1 ianuarie 2014 (video)

Romanul luat in primire de toate presa engleza cand s-a deschis piata muncii pentru romani le-a inchis gura englezilor dupa ce le-a dat o impecabila lectie de viata. La aproape trei ani de cand a ajuns in Marea Britanie, Victor Spirescu a evoluat de la slujba in spalatoria auto deschizandu-si propria afacere.

Victor traieste si munceste in Regatul Unit de mai bine de trei ani, iar in tot acest timp a invatat multe si se poate spune ca a izbandit pe pamant britanic. A ajuns in insula pe 1 ianuarie 2014, dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, pentru romani si bulgari, si a fost intampinat de oficialii englezi.

A urmat o perioada in care nu i-a fost prea bine, dar intre timp a reusit sa-si deschida propria afacere, ba chiar a angajat si cateva persoane la firma lui! Spirescu si echipa sa instaleaza si vand sisteme de ventilatie.

Castig bine, am o echipa, sunt supervizer. Sunt fericit” spus Victor.

- Advertisement -

Afacerea ii merge bine, s-a adaptat perfect in Marea Britanie si nu are de gand sa plece de acolo curand. Doar daca… se vor schimba conditiile politice pentru imigranti, iar in acest caz el si-a pregatit deja un plan de backup. Totul depinde insa…in mod uimitor, de presedintele ales al SUA, Donald Trump, iar explicatiile au fost oferite chiar de Victor Spirescu, pentru televiziunea britanica Channel 4.

Am inceput prost, dar usor-usor am inceput sa cresc. Castig bine, am cativa angajati, sunt foarte multumit. Viata mea s-a schimbat total. Daca o sa pot sa raman aici si dupa Brexit, o sa raman. Daca nu, o sa plec. Habar n-am ce va fi in viitor. Europa este mare, poate isi va deschide granitele si America, dupa alegerea lui Donald Trump ca presedinte. Daca o va face, voi fi primul acolo”, a spus Victor Spirescu, care s-a orientat tot in domeniul constructiilor, unde a lucrat in aceasta perioada.

”Daca vrei sa muncesti, vei gasi de munca in aceasta tara, e usor sa gasesti. Trebuie doar sa-ti doresti, pentru ca majoritatea isi doresc sa stea acasa si sa primeasca ajutorul social”, a mai spus romanul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: