18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

La Londra au fost aprinse luminițele de Crăciun

Foștii muzicieni din trupa Queen, Brian May și Roger Taylor, au fost invitați luni seară să aprindă luminile festive de Crăciun, pe Carnaby Street, din Londra.De-altfel, în acest an, instalația luminoasă și restul decorațiunilor sunt inspirate de muzica legendarei trupe britanice Queen.

Festivitatea aprinderii luminițelor a fost însoțită de un foc de artificii, lansat pe un solo de chitară, extras din “Bohemian Rhapsody”. Peste două zile, în cinematografele britanice, va intra și un film biografic, dedicat trupei rock.

Versurile din capodopera de șase minute, “Bohemian Rhapsody”, au fost scrise în lumini de neon și ridicate deasupra faimoasei străzi comerciale.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Foștii muzicieni din trupa Queen, Brian May și Roger Taylor, au fost invitați luni seară să aprindă luminile festive de Crăciun, pe Carnaby Street, din Londra.

Londra va avea lumini spectaculoase de sărbători și pe Oxford Street, Bond Street, în Covent Garden și în Kew Gardens.

De-altfel, în acest an, instalația luminoasă și restul decorațiunilor sunt inspirate de muzica legendarei trupe britanice Queen. Festivitatea aprinderii luminițelor a fost însoțită de un foc de artificii, lansat pe un solo de chitară, extras din “Bohemian Rhapsody”.

Peste două zile, în cinematografele britanice, va intra și un film biografic, dedicat trupei rock.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: