12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Kiturile de testare la domiciliu in Marea Britanie, au fost epuizate în doar două minute

Noile kituri de testare la domiciliu  ale Angliei au fost epuizate astăzi în decurs de doar două minute, iar guvernul se chinuie să facă față solicitărilor.

Declarațiile de pe Downing Street confirmă că un număr de 5,000 de kituri de testare pentru coronavirus au fost comandate de de pe un portal online deschis pentru aproape 10 milioane de lucrători cheie și familiile acestora.

- Advertisement -

Încă 15,000 de poziții de testare la locațiile drive-through au fost ocupate în această dimineață, forțând astfel guvernul să închidă tot siteul de auto-testare pentru întreaga zi.

Este incertă data la care portalul se va redeschide.

Numarul 10 a spus că acest lucru se va întâmpla când următorul lot de poziții va deveni disponibil, dar nu se știe dacă acest lucru se va întâmpla la miezul nopții sau mai târziu pe parcursul acestui weekend.

Un purtător de cuvânt a declarat: “Motivul pentru care siteul a încetat să mai proceseze progamări este că toate pozițiile disponibile au fost ocupate.”

Cifrele pentru teste la domiciliu contrazic Departamentul de Sănătate, care mai devreme în decursul zilei de azi a declarat pentru Mirror că doar 1,000 de kituri au fost disponibile azi și a durat aproape două ore până s-au epuizat.

La acest moment, este încă incertă informația legată de posibilitatea ca unele dintre cele 5,000 de kituri de testare care au fost comandate astăzi fac parte din cele repartizate pentru zilele următoare.

Asta ar putea însemna că poate dura câteva zile până ce norocoșii care au comandat kiturile vor putea intra în posesia acestora.

În timp ce la drive-through pozițiile de testare erau pentru astăzi, kiturile pentru testarea la domiciliu urmează să fie livrate cu ajutorul Poștei Regale și al Amazonului – și nu este clar când exact se va întâmpla asta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, daţi LIKE paginii noastre de Facebook, sau urmăriţi-ne pe Twitter şi Pinterest!

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: