9 C
London
Saturday, October 23, 2021
9 C
London
Saturday, October 23, 2021

KFC testează o ”alternativă vegetariană” în Marea Britanie

KFC a anunțat că va testa o alternativă vegetariană pentru pui la sfârșitul acestui an, în Marea Britanie. Lanțul de magazine a susținut că astfel respectă decizia Marii Britanii de a reduce caloriile per porțiile servite cu 20% până în 2025, având în vedere că tot mai mulți britanici suferă de prbleme de greutate.

Vrem întotdeauna să răspundem la ultimile schimbări în stilurile de viață și obiceiurile alimentare ale clienților noștri. De aceea căutăm opțiuni vegetariene”, a spus KFC într-un comunicat, scrie CNN.

Dezvoltarea rețetei este încă la început și opțiunile pe care le explorăm în bucătăria noastră sunt, încă, top secrete”, arată același comunicat.

- Advertisement -

Compania a spus că noul produs vegetarian ar putea fi lansat cel mai devreme la sfârșitul anului în Marea Britanie și Irlanda. Clienții din SUA ar putea aștepta mai mult.

Autoritățile britanice au lansat o campanie care încurajează oamenii să mănânce cel mult 400 de calorii la micul dejun, 600 la prânz și 600 la cină, plus gustări sănătoase.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: