4 C
London
Friday, November 26, 2021
4 C
London
Friday, November 26, 2021

Kate Middleton, cea mai elegantă personalitate din Marea Britanie

[quote_box_center]Ducesa Catherine de Cambridge (Kate Middleton) a fost aleasă cea mai elegantă personalitate feminină din Marea Britanie, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat recent[/quote_box_center]

Întoarsă recent dintr-un turneu oficial de trei săptămâni în Noua Zeelandă şi Australia, ducesa Catherine a ocupat primul loc în top, cu 21% dintre voturi, surclasând-o de departe pe top-modelul Kate Moss, care, cu 4% dintre voturi, a reuşit să ocupe abia locul al optulea.

- Advertisement -

Pe locul al doilea în top se situează vedeta de televiziune Holly Willoughby (13%), iar locul al treilea este ocupat de cântăreaţa Cheryl Cole (9%).

Topul cinci este completat de actriţa Emma Watson (cu 5% dintre voturi) şi de actriţa Michelle Keegan (cu 4%).

Se pare că eleganţa ducesei de Cambridge s-ar datora în mare parte sfaturilor reginei Elizabeth a II-a, care i-ar fi recomandat să poarte fuste şi rochii a căror lungime se opreşte la genunchi şi să adopte un stil mai sofisticat.

Tendinţa fustelor până la genunchi s-a extins, de altfel, dincolo de familia regală, o treime dintre femeile britanice (33%) declarând că doresc să investească în piese vestimentare de acest tip.

[pull_quote_center] Când este vorba despre stil, este clar că opinia reginei este suverană. Sub îndrumarea atentă a majestăţii sale, Kate a reuşit să se situeze pe primul loc în clasamentul eleganţei, tot mai multe femei preferând acum fustele şi rochiile mai lungi[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: