8.8 C
London
Saturday, November 6, 2021
8.8 C
London
Saturday, November 6, 2021

Juventus s-a dus la Londra după Vlad Chiricheş

Antrenorul Allegri, directorul sportiv Marotta plus şeful scouterilor Paratici l-au urmărit pe fundaşul lui Spurs cu United Vlad Chiricheş. Giallorossi ar avea banii pentru Vlad dacă-l vînd pe Jedvaj.

Juventus şi Roma nu se bat numai pentru scudetto, ci şi pentru a-şi întări apărarea în ianuarie cu un român. Ţinta comună este Vlad Chiricheş, pe care campioana Italiei încearcă să-l sufle rivalei. De aceea şi-a şi trimis antrenorul, directorul sportiv şi şeful scouterilor la Londra, pentru a-l vedea pe fundaşul lui Tottenham duminică, pe White Hart Lane, la meciul contra lui Man. United (0-0).

- Advertisement -

Chiricheş, care a avut intervenţii deosebite, dar a şi greşit în 90 de minute ca fundaş dreapta, nu ar fi decît o varianta de rezervă la Rolando! Portughezul trecut pe la Napoli şi Inter, pe care Juve vrea să-l ia tot împrumut pînă la vară, cu drept de cumpărare, dar nu se înţelege la bani cu Porto.

Tocmai din acest motiv, susţine Corriere dello Sport, Roma e mai aproape de transferul lui Vlad. Şi ar putea chiar avea un important atu financiar faţă de Juve: banii unei mutări definitive, obţinuţi şi din vînzarea croatului Jedvaj.

Giallorossii o pot convinge pe Tottenham cu 8 milioane de euro! Suma cu care se obligă să-l cumpere la vară pe Chiricheş, după 6 luni de împrumut pe Olimpico.

8,5 milioane de euro a plătit Tottenham în vara lui 2013 Stelei pentru transferul lui Vlad Chiricheş

[pull_quote_center]Chiricheş a avut un blocaj fantastic pe linia porţii cu United, dar nu l-a putut controla pe Young, adversarul său direct[/pull_quote_center] (Daily Mail, tabloid englez, care i-a dat nota 6)

- Advertisement -
Sourcegsp

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: