10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

Judeţul Argeş face primul pas pentru promovarea comerţului din România în Marea Britanie

Conferinţa desfăşurată în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, a avut loc o întâlnire între Mihail Oprescu, prefectul judeţului Argeş, George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş şi invitatul special, Charlie Crocker, directorul Camerei de Comerţ Britanico-Română.

Conferinţa a avut ca scop primul pas în realizarea unei colaborări stabile între judeţul Argeş şi Marea Britanie. În urma acestei colaborări, se doreşte  stimularea şi promovarea comerţului din România, dar şi Marea Britanie, prin exporturile şi importurile dintre cele două ţări.

George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a declarat că deja există o firmă din judeţul Argeş care s-a arătat interesată de această colaborare, firma deja completând formularul pentru a se face importuri directe din Marea Britanie către judeţul Argeş.

- Advertisement -

De asemenea,  Charlie Crocker, directorul Camerei de Comerţ Britanico-Română a menţionat că Marea Britanie este interesată de produse din judeţul Argeş, cum ar fi componentele auto sau vi-nurile.

O altă veste bună a fost dată de George Caval, care a declarat: „Domnul Charlie Crocker o să încerce să popularizeze, în Marea Britanie, Târgul de Utilaje Agricole, pe care noi îl facem în luna mai la Piteşti, şi reprezentanţi ai zootehniei să fie aici cu planşe, cu reviste, în care să îşi arate disponibilitatea de a exporta aceste utilaje în România. Sigur că vom exporta şi noi, dar primul pas este să încercăm să facem „un colţ“ dedicat Marii Britanii la acest Târg de Utilaje Agricole.

„De asemenea, printre investiţiile Marii Britanii în România se numără: minerit şi industrie procesatoare: 54,19%, activităţi ştiinţifice, tehnice administrative şi profesionale: 12,26%,  imobiliare:3,56% Eva Dima.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceziartop

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: