12 C
London
Saturday, November 6, 2021
12 C
London
Saturday, November 6, 2021

Joburi în Marea Britanie pentru care trebuie să ştii română

Lista locurilor de muncă disponibile imediat în Marea Britanie, pentru care cunoaşterea limbii române este criteriu de eligibilitate la angajare.

O firmă din West End, Londra, caută un candidat vorbitor de limba română, care are excelente cunoştinţe de Excel şi abilităţi de comunicare, pe care să-l angajeze pe postul de credit controller.
Britanicii ofertează candidaţii cu salarii anuale cuprinse între 27.000 de lire sterline şi 30.000 de lire sterline.

- Advertisement -

Lycatel Services Ltd angajează la Londra, pe postul de team leader, un român care are cunoştinţe bune de limba engleză sau italiană, este familiarizat cu sistemul CRM, şi care e dispus la program flexibil.

O firmă din Ungaria angajează în districtul Chiswick din West London un operator call center care are excelente cunoştinţe de limba română şi de limba maghiară.
Candidatul selectat pe acest post va răspunde pe email şi telefon solicitărilor clienţilor firmei din Ungaria.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii anuale de 20.000 de lire sterline.

O firmă de recrutare caută un român care are cunoştinţe excelente de limba română şi de limba engleză, dispus să muncească în Londra.
Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, este atent la detalii, are abilităţi de organizare, poate onora termene-limită şi ştie să opereze un PC.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au lucrat în customer service.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salariul de 18.700 lire sterline pe an, nenegociabil.

O agenţie a UE angajează în Londra, pe o perioadă de un de zile, un IT project manager care vorbeşte fluent limba engleză şi încă o limbă a UE.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit facultatea şi ai cel puţin trei ani experienţă profesională, inclusiv experienţă în managementul proiectelor.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de lucru cu Six Sigma, Kaizen, Agile, RINCE2, PMBoK, ITIL.
Candidatul ideal pentru acest post a mai lucrat în organizaţii multiculturale, poate performa sub presiune, are foarte bune abilităţi de comunicare, este proactiv.

- Advertisement -
Sourceeconomica

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: