21.7 C
London
Wednesday, June 22, 2022
21.7 C
London
Wednesday, June 22, 2022

Joburi bine plătite care nu cer școală specială sau studii în UK

Topul celor mai bine plătite joburi care nu cer școală specială în UK sau studii în școlile engleze de profil.

Cu toate că joburile la multe niveluri au început să fie prost plătite, foarte mulți angajați englezi nu lucrează peste program. Însă sunt multe cazuri când est-europenii lucrează și peste program și nu sunt plătiți. Ceea ce consolidează credința că sclavia moderna face parte din alegerea fiecăruia cum își așterne în viață. Totuși, hai să public joburile care nu cer școli cu calificare specială la englezi și est-europeni.

  • Controlor de trafic aerian…salariu aproximativ 59.000£ pe an.Se face curs de calificare platit de companie după verificări de rigoare și trecerea de interviu.
  • Marketing și agent/manager de vânzări….salariu aproximativ 57.000£ pe an. Se cere experiență în domeniu și referințe scrise de la companii sau agenții unde ați mai lucrat în poziții similare.
  • Politie metropolitană…salariu anual de circa 56.000£ pe an. Se cere diplome de studii și traduse la NARIC. Apoi, în funcție de ce termeni și evaluări aveți la interviu, vă vor pregăti ei în domeniu cu scoli speciale. Am publicat special despre asta exact ce să faceți.
  • Relații cu publicul…circa 49.000£ anual. În primul rând trebuie o engleza de nivel foarte avansat pentru a purcede măcar la un interviu.
  • Personal de calificare în joburi pe domenii…circa 49.000£ pe an. În aceste domenii trebuie să aveți în spate câțiva ani buni de Anglia și sa fi lucrat cu calificare CIPD Certificate in Personnel Practice (CPP).
  • Lucrator oficial în guvernul englez…circa 44.000£ pe an. Obligatoriu se cere pașaport englez și toata istoria dvs din țară, inclusiv câtă țâță ați supt de la mama voastră.
  • Conductori de tren…aproximativ 41.000£ pe an. Am făcut postare specială cum să deveniți așa ceva. Puteți aplica direct la companii de profil.
  • Subscriitori în asigurări…cam 39.000£ pe an…ce face acest domeniu? Pentru a deveni un subscriitor, puteți începe ca tehnician de asigurare stagiar cu creanțe și modul de lucru in domeniu. Puteți fi de asemenea, în industria de asigurări ca ajutor de echipă.
  • Manager servicii cu clienții….39.000£ pe an. Puteți face curs în domeniu numai prin compania unde lucrați în domeniu similar.
  • Manageri pentru servicii de sănătate…circa 38.000£ pe an. Aici nu se merită să aplicați. Vă cere patru sau cinci nivele de calificare GCSE (General Certificate of Secondary Education), adică o chestie care începe de la 16 ani și tot studiați până vi se apleacă de vă face companiile să renunțați.

In toate joburile expuse mai sus trebuie să aveți minim 4 ani de experiență în joburi similare în Anglia și pentru care ați avut frecvent socializare cu oameni și în general cu publicul. De asemenea, la NARIC să aveți traduse toate diplomele.

- Advertisement -

Material făcut de Oliver Armand SuperBlackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: