19.7 C
London
Monday, May 9, 2022
19.7 C
London
Monday, May 9, 2022

Jamie Oliver, a castigat un procesul impotriva cele mai mari retele de fast-food din lume

Recent, bucatarul cu renume mondial, Jamie Oliver, a castigat un proces impotriva cele mai mari retele de fast-food din lume.

Acesta a descoperit adevarul teribil despre McDonald’s – din ce sunt gatite “gustoasele” produse de acolo.

Jamie Oliver: Felurile de bucate preparate la McDonald’s nici nu pot fi numite mancare

- Advertisement -

Potrivit declaratiilor lui de James, felurile de bucate preparate la McDonald’s, de fapt, nici nu pot fi numite mancare. Carnea pentru hamburgeri, Big Mac si alte “bunatati” este preparata din grasimea de carne de vita si este spalata in hidroxid de amoniu. Daca aceasta procedura nu ar avea loc, dupa spusele bucatarului, la bucatele respective era imposibil sa te uiti fara lacrimi.

Jamie Oliver: produsele din carne nici macar cainele nu o poate manca

Jamie Oliver mai adauga ca lantul de restaurante foloseste produse pe care nici cainele nu s-ar incumeta sa le manance, si le fac adecvate pentru consumul uman.

De ce ar vrea orice fiinta umana sensibila sa dea de mancare carne umpluta cu amoniac copiilor lor?intreba Jamie Oliver.

Pe langa faptul de inselaciune scandalos, hidroxidul de amoniu este toxic pentru organismul uman. De asemenea, lista este completata de adaosuri de culoare in produse. In timpul interviului, Oliver a demonstrat cum din grasime, piele si organele interne poate fi gatita carne pentru consumul uman.

In SUA utilizarea de hidroxid de amoniu este aprobata de Ministerul Agriculturii din Statele Unite, iar consumatorii nu sunt informati cu privire la utilizarea acestei proceduri.

Acum, dupa luni de campanie pe mai multe posturi de televiziune, McDonalds au recunoscut infrangerea si gigantul fast-food nu mai foloseste umplutura de carne de vita din hamburgeri.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: