20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022
20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Inițiativa extrem de benefică a autorităților din Regatul Unit în pandemie

Un român stablit în Marea Britanie a primit un mesaj important în care i se ofereau la început informații utile în contextul pandemic.

Cum arată inițiativa extrem de benefică a autorităților din Regatul Unit? Procedura care îi ajută ca un mare procent din britanici să fie informați și conștienți de situația actuală.

- Advertisement -

Procedurile diferă de la țară la țară. În timp ce Ministerul Sănătății din România a anunțat azi că Biserica Ortodoxă Română sprijină campania de vaccinare împotriva coronavirusului și urmează să ofere românilor materiale informative în eparhii, autoritățile din Regatul Unit fac și ei pași spre o mai bună informare a cetățenilor.

Oficialii au decis astfel să trimită tuturor persoanelor de pe teritoriu detalii despre cele mai importante lucruri ale vremurilor acestora pe care trebuie să le aibă la cunoștință toată lumea.

Un român stabilit de câțiva ani în Marea Britanie a primit pe mail date despre cele trei seruri împotriva virusului și punctual răspunsuri la întrebări care perintă peste tot în lumea largă în contextul crizei sanitare.

Acum există trei vaccinuri COVID-19 aprobate pentru utilizare în Marea Britanie. Vaccinul Pfizer, vaccinul Oxford University / AstraZeneca și vaccinul Moderna. Toate vaccinurile au fost autorizate de Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate (MHRA) după îndeplinirea standardelor stricte de siguranță, calitate și eficacitate împotriva coronavirusului. Am realizat un ghid pentru a explica mai detaliat despre fiecare dintre vaccinuri”, arată mesajul primit pe mail (Sursa: pharmacy2u.co.uk)

În continuare se află întrebări precum:

  • Cât de eficiente sunt vaccinurile?
  • Cum se administrează vaccinurile?
  • De ce ar trebui să primesc vaccinul?
  • Cum vor fi lansate vaccinurile?
  • Cum pot obține vaccinul?

Prioritizare

Guvernul a fost sfătuit să acorde prioritate celor care prezintă cel mai mare risc de a prinde coronavirus și de a suferi complicații grave, pentru a fi vaccinați mai întâi. Mai jos sunt listate grupurile eligibile pentru vaccinare începând cu cea mai mare prioritate:
-Adulți mai în vârstă rezidenți în case de îngrijire și lucrători la domiciliu
-Toți acei vârstă de 80 de ani și peste și angajații din domeniul sănătății și asistenței sociale
-Toți cei 75 de ani și peste
-Toți acei 70 de ani și peste și cei care au fost clasificați din punct de vedere clinic extrem de vulnerabili
-Toți cei 65 de ani și peste
Mai excat, persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 64 de ani cu condiții de sănătate subiacente care le pun la risc mai mare”

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: