10.9 C
London
Monday, November 8, 2021
10.9 C
London
Monday, November 8, 2021

Îngrijoraţi de soarta românilor din Marea Britanie

Partidul lui David Cameron are datoria să nu preia atitudinea extremistă a UKIP, că vor cere sancţionarea lui Nigel Farage şi vor propune o rezoluţie antiextremism în PE.

Nigel Farage UKIP a dezvăluit că nu vrea să aibă vecini români

[pull_quote_center]Având în vedere rezultatul obţinut în alegeri de formaţiunea extremistă a britanicului Nigel Farage, Partidul pentru Independenţa Regatului Unit (UKIP), atragem atenţia asupra pericolului la care sunt supuşi imigranţii români stabiliţi în Marea Britanie – acela de a fi puternic discriminaţi şi defăimaţi în continuare[/pull_quote_center]

- Advertisement -

Aceştia anunţă că în noua legislatură a Parlamentului European, delegaţia PSD va face un apel oficial către partidul lui David Cameron să nu alunece pe panta populismului şi să nu preia elemente antiimigranţi din discursul reprobabil al extremistului Nigel Farage.

Nigel Farage se scuză pentru comentariile jignitoare la adresa românilor

Reprezentanţi ai Partidului Conservator au început deja să avanseze noi măsuri împotriva imigranţilor, fiind “evidentă tentaţia acestora de a exploata anumite temeri din rândul populaţiei care au ieşit la iveală odată cu alegerile”.

Social-democraţii susţin că partidul de guvernământ din Marea Britanie are datoria nu să promită oamenilor noi măsuri împotriva imigraţiei, constrânşi de sprijinul pe care l-a obţinut UKIP, ci să le explice britanicilor că nu imigranţii români sau bulgari sunt responsabili pentru diferitele dificultăţi de ordin economic şi social din Regatul Unit.

[pull_quote_center]Dacă britanicii nu i-au sancţionat pe reprezentanţii UKIP pentru discursul mincinos şi discriminatoriu, o vom face noi, în Parlamentul European.[/pull_quote_center]

Un dentist roman din Marea Britanie il infrunta pe Nigel Farage

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: