7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Incredibil, mai mulţi romi din România şi-au instalat tabăra in centrul Londrei

Mai mulţi romi fără adăpost din România au scandalizat Marea Britanie, după ce şi-au instalat tabăra lângă un monument din centrul Londrei.

Romii şi-au instalat tabăra lângă monumentul ”7 iulie”, care comemorează victimele atentatele din 2005 de la Londra. Persoanele fără adăpost au dormit au mâncat şi chiar şi-au făcut nevoile pe monumentul situat în celebrul Hyde Park, din centrul capitalei britanice.

[quote_center]La un moment au folosit placa memorială pe post de masă, a fost dezgustător. O persoană din grup a folosit monumentul ca pe o toaletă[/quote_center] a declarat un martor pentru publicaţia London Evening Standard.

- Advertisement -

Premierul David Cameron va vizita monumentul săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment organizat la împlinirea 0 ani de la atentatele de la Londra.

În dimineaţa zilei de 7 iulie 2005, o serie de explozii a lovit sistemul de transport din Londra, trei la metrou şi una într-un autobuz. Atentatul revendicat de Al-Qaeda a provocat moartea a 52 de persoane, printre care şi o româncă, şi rănirea a cel puţin 900.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: