3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Începe numărătoarea inversă pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie

Începe numărătoarea inversă pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie.

Doar câteva procente despart primele trei partide în sondaje, iar printre ele este şi o grupare anti-imigraţie. Liderul ei, Nigel Farage, şi-a permis să spună că românii sunt invadatori care vin în Anglia la furat şi profită de sistemul social britanic.

Maximum patru mandate ar putea să obțină partidul lui Nigel Farage, potrivit celor mai recente calcule electorale, transmite Sanda Nicola.

- Advertisement -

În Regatul Unit trăiesc în jur de 100.000 de români. Printre ei se numără și Petre Vasilescu, brăilean și londonez de 25 de ani, care va vota la alegerile de joi.

Alegerile întotdeauna sunt captivante pentru mine. De alegeri depind viitorii ani economici, sistemul de sănătate, sistemul de învățământ”, spune Petre Vasilescu, fost funcționar public britanic, în prezent translator și interpret juridic.

Și în Marea Britanie se votează emoțional, iar cei speriați de valul de imigranți din Europa de Est se pot îndrepta spre partidul lui Nigel Farage, explică românul.

„În alegerile de joi, probabil, trebuie să votăm economic”, răspunde Petre Vasilescu atunci când este întrebat pe cine ar trebui să pună ștampila românii din Marea Britanie cu drept de vot.

[pull_quote_center]Se spune aici că toată lumea are încredere în conservatori când vine vorba de economie și că toată lumea are încredere în laburiști când vine vorba de sistemul de sănătate, de educație și de serviciile sociale[/pull_quote_center] , adaugă românul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -
Sourcedigi24

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: