11.9 C
London
Monday, June 21, 2021

Incendiu infernal în Londra la un bloc de locuinţe

- Advertisement -

Un incendiu uriaș a izbucnit printr-un bloc de apartamente din Londra, Wood Green, răspândindu-se cu o viteză înfricoşătoare. Zeci de pompieri au fost chemaţi urgent la faţa locului.

Pe reţelele de socializare au fost distribuite imagini cu incendiul infernal.

- Advertisement -

Locuitorii unui bloc de apartamente din nordul Londrei, din complexul Wood Green, au fost evacuați ieri seara după izbucnirea unui incendiu uriaș care a „pus stăpânire” pe apartamente.

Focul s-a răspândit în clădire puţin înainte de ora 22:00 miercuri, 29 aprilie, şi, la scurt timp, aproximativ 70 de pompieri din nordul Londrei au fost chemați la fața locului pe Calea Acacia, potrivit mylondon.news. De asemenea, au fost trimise 10 maşini pentru stingerea incendiilor.

Este vorba de o clădire de patru etaje. Potrivit Brigadei de Pompieri din Londra, etajele al doilea și al treilea și o parte din acoperiș au fost cuprinse de flăcări.

În imaginile video care circulă pe rețelele de socializare se vede cum oamenii evacuaţi stau în afara clădirii, acoperindu-și fața din cauza fumului.

Încă nu se știe care au fost cauzele incendiului.

Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate și trei persoane au fost tratate la fața locului de către Serviciul de Ambulanță din Londra.

Martorii oculari care locuiesc în clădirea de vizavi au descris momentul în care au văzut flăcările ca fiind „foarte, foarte înfricoșător”.

Pe rețelele de socializare circulă imagini care arată cum flăcările luminează cerul nopții.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news