12.5 C
London
Saturday, November 6, 2021
12.5 C
London
Saturday, November 6, 2021

Încă un roman a fost înjunghiat la Londra, chiar în fața locuinței

O nouă știre scandalizează opinia publică din România, după aflarea veștii că un român a fost înjunghiat de o bandă din care făceau partea mai mulți tineri, chiar în fața casei sale.

Informația vine în contextul în care, recent, un bărbat în vârstă de 20 de ani care emigrase în Marea Britanie a fost omorât de o astfel de grupare, după ce intervenise să își apere prietenul.

Emil Marian Stan, în vârstă de 33 de ani, și soția sa , Anca, au fost victima unui atac brutal, la începutul acestei luni, chiar în fața locuinței lor din Londra, Marea Britanie. Bărbatul a suferit mai multe lovituri de cuțit. Incidentul a avut loc chiar cu o zi înainte de nașterea fiicei lor, Chloe, potrivit il24internazionale.it.

- Advertisement -

anunturiuk.com Încă-un-roman-a-fost-înjunghiat-la-Londra,-chiar-în-fața-locuinței2

În zona rezidențială în care locuiau aceștia, și-a făcut apariția o bandă de bătăuși care purtau glugi și cagule pe față. Tinerii au început să arunce cu bulgări și pietre în mașina românilor, iar bărbatul a ieșit din mașină, în speranța de a-i face să se oprească. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Totul a fost un calvar. Soția mea era în mașină și privea nepunticioasă cum sunt bătut și înjunghiat de acele persoane”, a comentat Marian Stan, conform sursei citate.

O ambulanță a sosit la locul atacului și i-a transportat pe cei doi de urgență la spital, constatându-se faptul că bărbatul avea mai multe tăieturi în zona capului și a stomacului, patru tăieturi în zona toracelui și un plămân perforat.

Am rămas cu un gust amar și cu amintire care ne-au însemnat viața pentru totdeauna. Muțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat zile să-mi văd fețița. Sunt sigur că ea mi-a adus mult noroc”, a adăugat românul.

Ancheta este în continuare în desfășurare, la trei săptămâni după atac, iar polițiștii din Londra au reușit să prindă doar patru dintre atacatori.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: