6.8 C
London
Monday, January 18, 2021

Încă o criză la KFC în Marea Britanie, după cea de pui

- Advertisement -

La câteva zile de la criza de carne de pui din magazinele KFC din Marea Britanie, iubitorii de pui picant se confruntă cu o altă problemă: lipsa sosurilor din restaurantele fast-food.

KFC anunța în urmă cu 10 zile că 646 de restaurante erau închise, dintre cele 900, în Marea Britanie și Republica Irlanda, din cauza unor probleme la sistemul de distribuție a cărnii.

Deși majoritatea restaurantelor tip fast-food au fost deschise între timp, clienții se plâng acum de deficitul de sos, relatează Business Insider.

- Advertisement -

Multe plângeri au ajuns și în mediul online.

Mânânc la KFC în Warrington și nu este sos. Ce se întâmplă?”, a scris o persoană pe Twitter.

L-am trimis pe prietenul meu la KFC să aducă mâncare la pachet, însă s-a întors fără sosuri, pentru că s-au terminat”, scrie o internaută.

Un purtător de cuvânt al KFC a declarat: „97 la sută dintre restaurante sunt acum deschise, cu toate astea, din cauza unor problemele a distribuitorului DHL, unele restaurante continuă să servească un meniu redus, inclusiv sos. Lucrăm cât de mult putem pentru a rezolva acest lucru, știm că sosul este unul dintre produsele preferate de clienții noștri”.

KFC a avut probleme de aprovizionare, acum două săptămâni, din cauza unor dificultăți la sistemul de distribuție a cărnii. Lanțul de restaurante a ales să lucreze cu DHL, companie care a dat vina pe „probleme operaționale” pentru întreruperea aprovizionării acestor magazine. Înainte, lanțul de restaurante lucrat cu grupul sud-african Bidvest.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news