13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

În Marea Britanie sunt sute de mii de români care țin în spate visteria Reginei

În Marea Britanie sunt sute de mii de români care țin în spate visteria Reginei… drept mulțumire li se aruncă noroi în față

Adevarata fata a romanilor, pe care nu au vazut-o locuitorii din Marea Britanie  (referire la documentarul “Channel 4, The Romanians are coming”), poate fi vazuta oriunde la Londra.

Totul e sa vrei sa  descoperi. Poate in alta viata au timp ai nostri  sa se odihneasca…in asta trebuie sa munceasca de dimineata pana noaptea si de noaptea pana dimineata. Si de parca nu ar fi suficient de mare chinul, mai au parte si de umilinta.

- Advertisement -

In Marea Britanie li se arunca noroi in fata din pricina unora veniti sa faca mai mult spectacol decat sa castige un ban cinstit. Unii isi rup coatele aici ca sa isi faca acasa case care se invart dupa soare , altii isi gasesc aici  rostul pe care in 20 de ani nu l-au gasit in tara.

[pull_quote_center]Unii s-au adaptat si nu se mai uita in urma, altii vor sa se readapteze intr-o Romanie mai buna si mai putin furata. Pentru ei,  Marea Britanie nu e acasa![/pull_quote_center] spune Mihai Ghita, prezentatorul si realizatorul emisiunii “Asta-i Romania!”.

- Advertisement -
Sourceevzmonden

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: