1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

In Marea Britanie sunt cei mai mari consumatori de droguri cumparate de pe Internet

Cetatenii din Marea Britanie sunt cei mai mari consumatori de droguri cumparate de pe Internet, arata un studiu global facut pe 18.000 de oameni din 18 tari, informeaza CNBC.

Astfel, in Marea Britanie, peste 22% dintre respondentii la studiu au declarat ca achizitioneaza droguri online. Danemarca este destul de aproape, mai ales ca 20% dintre danezi intra pe Internet pentru a cumpara droguri.

La fel de aproape se afla si Scotia, unde procentul este similar cu cel din Danemarca. Cele mai putine cumparaturi de droguri online sunt in Noua Zeelanda.

Ce droguri cumpara strainii de pe Internet

- Advertisement -

Alcoolul este cel mai cumparat din mediul virtual, in proportie de 90%, urmat de tutun (56,7%), cannabis (48,2%) si bauturi cu cafeina (45,9%). In plus, 23,4% din persoanele chestionate au folosit metilendioximetamfemina (MDMA), 18,5% tutun Shisha si 16,4% cocaina, pe parcursul anului trecut.

In Irlanda, 50% dintre respondenti au declarat ca au fost mahmuri la locul de munca in ultimele 12 luni. Cele mai scazute procente sunt in SUA si Portugalia, la mai putin de 25%.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: