10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021
10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021

În Londra nu se simte o atmosferă de linişte şi sărbătoare de Paşte

Andrei Măregeloiu, student în anul I la Facultatea de Informatică de University College London, una dintre cele mai prestigioase universităţi din Anglia, îşi petrece Sărbătorile Pascale acasă, împreună cu familia şi prietenii în stil românesc.

Studentul este bucuros că s-a întors acasă şi că va petrece Paştele în stilul românesc. Andrei îşi va ajuta mama la pregătirea cozonacilor, care este o tradiţie pentru el:

Îmi place când văd că unele lucruri se schimbă în bine şi îmi place să fiu alături de fraţi şi familie. De obicei, o ajut pe mama să facă cozonaci şi o s-o ajut şi în acest an, păstrând această tradiţie. O să merg la slujba de Înviere ca să iau lumină, ca tot românul.

Nu se simte o atmosferă de linişte şi sărbătoare

- Advertisement -

Dacă ar fi rămas în Londra, Andrei ar fi petrecut sărbătoarea Paştelui ca pe oricare altă zi. „În Londra nu cred că există o stare specială de Paşte, pentru că sunt oameni din toate colţurile lumii, cu religii diferite, astfel încât nu au Paşte. Nu se simte o atmosferă de linişte şi sărbătoare ca la noi. Este o zi normală din an“.

Andrei se află într-o vacanţa de două săptămâni de dinainte de examenele de final de an.

Are un curs online de informatică urmat de 7.000 de studenţi

Andrei este unul dintre studenţii cu cele mai bune rezultate de la facultate, motiv pentru care va apărea în videoclipul de promovare a facultăţii. El a realizat un curs online de informatică, care este urmat de 7.000 de studenţi din toată lumea, mulţi fiind din Statele Unite ale Americii. Încurajat de succesul cursului, târgujianul vrea să mai înfiinţeze unul, dedicat algoritmilor.

Anul trecut, Andrei a făcut parte din echipa prestigioasei instituţii de învăţământ superior care a participat la un concurs de informatică destinat universităţilor din nord-vestul Europei, reuşind să se claseze pe primul loc între instituţiile de învăţământ superior din Londra.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: