8.3 C
London
Saturday, November 6, 2021
8.3 C
London
Saturday, November 6, 2021

În Londra este tot mai periculos să circuli pe bicicletă sau pe jos

Un biciclist a fost înjunghiat de mai multe ori într-un atac neprovocat, pe străzile din Londra.

Victima, în vârstă de 33 de ani, și circula în zona de vest a Londrei, sâmbătă, 28 martie, când, în jurul orei 19.30 a fost atacată de trei bărbați. Aceștia l-au împins de pe bicicletă și l-au înjunghiat de 5 ori în picioare, piept, subbraț și spate, după care au fugit de la locul faptei, scrie The Independent.

Fără să-și dea imediat seama de gravitatea rănilor, victima a încercat să plece călare pe bicicletă spre spital. Însă a căzut după numai câțiva metri. A fost dus la spital, iar starea sa este acum stabilă.

- Advertisement -

Potrivit declarațiilor anchetatorilor, „[pull_quote_center]în acest moment, pare a fi un atac absolut gratuit asupra unui bărbat care mergea cu bicicleta la cumpărături. Nimic nu a fost furat[/pull_quote_center]”.

Primul suspect a fost descris drept negru, în jur de 25 de ani, înalt de 1.80 m și zvelt. Purta haine închise la culoare și părea a fi cineva din zonă, a informat poliția.

Ceilalți doi suspecți sunt de asemenea negri, cu vârste de 21 – 22 de ani, slabi, cu haine închise la culoare și glugi pe cap.

În ciuda măsurilor draconice luate de Ministerul de Interne, care a instalat mii de camere video pe străzile Londrei, și folosește inclusiv drone pentru supraveghere aeriană, criminalitatea din capitala Marii Britanii se află pe un trend ascendent.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: