18.2 C
London
Sunday, June 26, 2022
18.2 C
London
Sunday, June 26, 2022

Împrumuturi de bani în UK, avantaje si dezanvataje

Atunci când nu mai găsiți niciun bănuț rătăcit prin buzunare, când pușculița este spartă de mult, economiile s-au terminat, credit cardul este și el gol, iar la prieteni nu mai puteți apela, și totuși aveți nevoie disperată de bani, ce faceți?

Mulți români sunt interesați să împrumute bani foarte rapid și cu dobânzi foarte mari, în cazul unor împrumuturi de circa 1000-3000£.

Una dintre variantele pe care o folosesc românii din Marea Britanie este împrumutul de urgență la agențiile care oferă astfel de servicii.

Recomandam totuși băncile la care aveți card de salariu să faceți acest lucru. Sunt destule site-uri unde la o simplă căutare pe Google cu “how to borrow money quickly in UK” vă vor afișa diferite firme chiar și online pentru a aplica la un credit de nevoi personale.

- Advertisement -

Sunt la stații de metrou în Londra sau în vecinătatea acestora diverși băieți și fete care au un stand pentru credit de nevoi personale și pentru care vi se verifică cardul de salariu ce income aveți săptămânal sau lunar pentru aceasta. Însă, așa cum am spus, este cel mai bine la banca unde aveți card de salariu să faceți acest lucru, chiar dacă durează și o săptămână pentru a primi răspuns.

Ce se întâmplă în cazul unei persoane care împrumută bani pentru nevoi personale și nu mai achită, fie de la bănci sau firme de profil? Veți fi înregistrați ca rău platnici și nu veți mai putea face absolut nici un credit la vreo bancă în UK. Nu veți mai putea face în unele cazuri nici măcar contract pe telefon, internet sau alte servicii în care vi se ia cotă parte lunar la salariu.

Există unele bănci sau firme care împrăștie datele dvs în toată Europa și nu veți mai putea face credit oriunde veți călători. Chiar dacă unele bănci sau firme nu s-au sesizat din timp la unele persoane, este pentru că uneori durează procesarea datelor sau din noroc chior, nu există în cadrul firmelor de profil angajamente ori contracte cu băncile UE pentru acest lucru.

Este o vorbă binestiuta în lume…poti fugi, dar nu te poți ascunde.

Material făcut de Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: