16.1 C
London
Wednesday, October 27, 2021
16.1 C
London
Wednesday, October 27, 2021

Imigranții din UE contribuie mai mult la buget decât localnicii din UK

Imigranții din UE contribuie cu 2300 lire mai mult la bugetul de stat al Marii Britanii decât media generală a contribuabililor, comparativ cu cetățenii britanici.

Taxele vor crește în Marea Britanie după ieșirea din componența UE, în cazul impunerii unor restricții mai dure pentru muncitorii din UE, aceștia fiind nevoiți să contribuie mai mult în bugetul public decât cetățenii rezidenți, se arată într-un studiu, citat de publicația britanică Independent.

De-a lungul perioadei de ședere, aceștia plătesc cu 78 mii lire sterline mai mult decât beneficiază de pe urma serviciilor publice, în timp ce contribuția cetățeanului mediu britanic în această perioadă a șederii este zero.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Oxford Economics, care este autorul evaluării, afirmă că acest lucru presupune că valoarea cetățenilor UE pentru economie este echivalentă cu 5p ai ratelor impozitului pe venit.

Când acestea vin în finanțele publice, imigranții europeni contribuie substanțial mai mult decât ne costă, relaxând povara fiscală pentru ceilalți contribuabili“, a declarat Ian Mulheirn, coordonatorul studiului.

Concluziile au fost publicate în perioada în care consilierii guvernamentali îndeamnă la simplificarea sistemului imigrației în Marea Britanie în perioada post-Brexit pentru muncitorii cu o înaltă calificare, limitând accesul muncitorilor necalificați.

În ceea ce privește valoarea muncitorilor din UE, Mulheirn a adăugat: “În plus, această contribuție medie pozitivă va persista de-a perioadei de ședere: mulți imigranți sunt educați și mulți din ei pleacă înainte să devină o povară pentru finanțele publice”.

Dacă noua relație a Marii Britanii cu Europa va presupune reducerea imigrației, această analiză sugerează că povara fiscală asupra celorlalți va spori“, afirmă Mulheirn.

Concluziile au fost publicate în timp ce miniștri au primit mult așteptatul raport MAC, care va ajută la luarea deciziilor asupra modificării regulilor de liberă circulație după ieșirea Regatului Unit din UE, se spune în analiza Oxford Economics.

Potrivit calculelor, imigranții non-europeni au o contribuție netă pozitivă de 28-50 mii de lire, mai puțin decât cei proveniți din UE, care contribuie cu 78 mii lire, în perioada echilibrării bugetului.

În total, beneficiul net din partea imigranților “clasei 2016” se estimează a fi de 26,9 miliarde de lire sterline, cu 19,3 miliarde de la imigranții din UE, iar 7,5 miliarde de la imigranții din restul lumii.

Anual, în timp ce imigranții din UE contribuie cu 2300 mii lire sterline peste medie, fiecare imigrant non-european contribuie cu 800 lire mai puțin de medie, în timp ce fiecare britanic nativ cu 70 lire mai puțin decât media.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: