2 C
London
Friday, January 28, 2022
2 C
London
Friday, January 28, 2022

IKEA lanseaza oglinda care iti face complimente

[quote_box_center]O idee indrazneata a dat nastere de curand unei inventii menite sa ridice stima de sine a britanicilor, in cadrul unui proiect sustinut de IKEA.[/quote_box_center]

Este vorba despre o noua oglinda inteligenta, care combina senzorul de miscare Kinect cu un soft complex capabil de a concepe mesaje personalizate, scrie Metro.

Mesajul de incurajare va fi generat in mod automat, atat sonor, printr-o voce inregistrata, cat si scris, textul aparand pe suprafata oglinzii.

- Advertisement -

IKEA a testat recent acest prototip intr-unul din magazinele sale din Londra. Acesta face parte dintr-un nou proiect-pilot pentru a inveseli viata de zi cu zi a “proprietarilor abatuti” cu mici complimente.

Ideea a venit dupa un studiu al multinationalei in urma caruia s-a constatat ca 49% dintre britanici nu primesc niciun compliment in timpul unei saptamani, iar 26% au declarat ca nu au incredere in ei insisi atunci cand se uita in oglinda.

“Modul cum ne privim in oglinda dimineata va determina daca vom avea o zi buna sau nu. Noi credem ca incepand ziua intr-un mod pozitiv, dupa un somn bun, cateva momente placute petrecute cu cei pe care ii iubim si un impuls asupra stimei de sine va avea un efect ‘bulgare de zapada’ nu numai asupra moralului persoanei, ci si asupra intregii tari”, spune Myriam Ruffo, director in cadrul filialei IKEA din Regatul Unit si Irlanda.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: