20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022
20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Idris Elba va prezenta luni seară la Londra gala premiilor ”The Best 2017”

Reputatul actor britanic Idris Elba, vedeta unor filme ca ”The Mountain Between Us”, ”Beats of No Nation” sau ”RocknRolla”, va prezenta luni seară la Londra gala premiilor ”The Best” decernate de FIFA, relatează agenția spaniolă EFE.

Potrivit unui comunicat al FIFA, Idris Elba, 45 de ani, născut în capitala britanică și suporter înfocat al echipei Arsenal, va fi maestru de ceremonii în istorica sală London Palladium, alături de prezentatoarea anglo-braziliană Layla Anna-Lee.

Bună, sunt Idris Elba noul atacant de la Arsenal“, glumește actorul în clipul de prezentare al evenimentului, difuzat de FIFA pe YouTube. “Sunt de fapt prezentatorul premiilor ”The Best” 2017 din 23 octombrie. Vă rog să urmăriți rețelele de socializare pentru noi informații“, precizează el.

- Advertisement -

La gala care va avea loc la London Palladium — legendara scenă de concerte și spectacole pe care au urcat artiști de renume precum Frank Sinatra, Louis Armstrong, Dean Martin, Sammy Davies Jr, Judy Garland sau The Beatles — va susține un recital și trupa de rock britanică Kasabian, care și-a lansat recent cel deal 6-lea album.

La gala de luni seară, FIFA va premia și cea mai bună jucătoare de fotbal feminin, o categorie la care aspiră tânara venezueleană Deyna Castellanos, veterana americană Carli Lloyd și olandeza Lieke Martens.

Premiile ”The Best 2017” ale FIFA încearcă prin urmare să se distanțeze de gala Balonului de Aur, decernate de revista franceză France Football.

FIFA a decis astfel să schimbe data și locația: de la Nyon (Elveția) se mută la Londra (Marea Britanie), iar ianuarie se schimbă cu octombrie, devansând astfel Balonul de Aur.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: