18 C
London
Thursday, June 24, 2021
18 C
London
Thursday, June 24, 2021

Hoți reținuti în momentul în care voiau să fugă cu avionul din Iași la Londra

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliției Iași, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au depistat două persoane cercetate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat dintr-un autoturism și i-au reținut în momentul în care voiau să fugă cu avionul din Iași la Londra.

La data de 15 decembrie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Iaşi au depistat pe Aeroportul Internațional Iaşi, doi tineri de 22 și 27 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat din auto, care intenţionau să părăsescă ţara, cu destinaţia Londra- Regatul Unit.

Astfel, în noaptea de24/25 noiembrie a.c., prin spargerea geamului unui autoturism parcat pe o stradă din Iași, ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras obiecte electronice, respectiv două camere foto, patru obiective foto, patru carduri de memorie, un trepied foto și un monitor, cauzând un prejudiciu în valoare de 25.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%.

- Advertisement -

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, existând indicii că cele două persoane ar fi comis şi alte furturi din auto, pe raza municipiului Iași.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbaţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: