6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022
6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022

Hoți din Marea Britanie au fost prinși de poliție după ce s-au lăudat pe Facebook

Doi hoți din Marea Britanie au fost prinși de poliție după ce s-au lăudat pe Facebook şi au postat fotografii cu prada lor de lux: autoturisme și motociclete.

Potrivit Daily Mail, Jonathan Dougan, de 26 de ani, și Matthew Murphy, de 23 de ani, au primit fiecare peste nouă ani de închisoare pentru furtul a 14 maşini şi motociclete, din Manchester, Bury și Salford.

- Advertisement -

[quote_box_center]Tinerii au fost ridicaţi de poliţie după ce unul din propietarii păgubiţi şi-a văzut motorul pe Facebook[/quote_box_center]. Puşi în faţa realităţii, cei doi hoţi şi-au recunoscut faptele.

La momentul comiterii jafurilor – noiembrie 2012 și iunie 2013- hoţii lăudăroşi erau în regim de libertate condiţionată şi aveau interdicţia de a se întâlni, după ce anterior fiseseră condamnaţi tot pentru jaf.

Printre automobilele furate şi a căror fotografii le-au postat pe contul lor de Facebook pentru a se lăuda, se numără: un Mercedes clasa “A”, o motocicleta Triumph Bonneville și un Mercedes E820. Cei doi s-au fotografiat şi pe un Suzuki furat şi n-au păstrat “amintirea” doar pentru ei.

Un al treilea tânăr, Daniel Breeze, de 19 ani, îşi aşteaptă condamnarea după ce a recunoscut că a participat la jafuri.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: