10.5 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.5 C
London
Saturday, January 29, 2022

Horia Tecău și Florin Mergea, după finala Turneului Campionilor Londra 2015

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a câștigat Turneul Campionilor la dublu, duminică, la Londra, după ce au învins în finală cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cu 6-4, 6-3.

Iată ce au declarat cei patru tenismani, la finalul meciului:

Horia Tecău: „Am crezut mereu că putem câștiga acest turneu. Am făcut pași mici. Îi felicit pe adversari. Avem o istorie împreuna. Ați avut un an foarte bun. Să continuați pe același drum și anul viitor. Vreau să le mulțumesc fanilor din România care au venit să ne susțină. E o plăcere să joc într-o asemenea sală. E un mod foarte frumos de a încheia sezonul. Urmează vacanța“.

- Advertisement -

Jean-Julien Rojer: „E ireal ce simțim acum. A fost frumos să joc o finală contra lui Florin pentru că îi sunt prieten, dar a fost și ciudat. La cele trei participări precedente nu am reușit să câștig decât 3 din 9, iar acum le-am câștigat pe toate“.

Tecău și Rojer sunt la al doilea sezon împreună. Cei doi au obținut titluri la Rotterdam, Wimbledon și Londra și sunt finaliști la Nisa și Sydney. Tecău și partenerul său olandez vor încheia anul 2015 pe primul loc în clasamentul echipelor de dublu, ca urmare a eliminării americanilor Bob şi Mike Bryan în semifinalele Turneului Campionilor.

Florin Mergea:

Jucăm împreună de câteva luni dar rezultatele au fost extraordinare. Vreau să-l felicit pe Horia. Ne știm de la 6 ani

Rohan Bopanna: ‚Ne simțim bine în Anglia. Vreau să-i mulțumesc lui Florin pentru că a jucat alături de mine în acest an“.

Mergea și Bopanna fac pereche doar din luna aprilie, însă cei doi au avut un sezon excepțional. Românul și indianul au cucerit două titluri, la Mastersul de la Madrid și la Stuttgart, au ajuns până în finală la Halle și Casablanca, înainte de cea de la Turneul Campionilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceziuanews

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: