5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021
5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021

Horia Brenciu va cânta pentru prima oară împreună cu HB Orchestra la Londra

Horia Brenciu  va cânta pentru prima oară împreună cu HB Orchestra la Londra, pe 21 octombrie. Și pentru a marca așa cum se cuvine acest moment, artistul plănuiește multe surprize nu numai pentru fanii lui din Anglia, cât și pentru membrii echipei sale.

Cei care nu vor rata evenimentul se vor bucura de un spectacol exproziv, în care artistul a pus mult suflet, multă energie și multe cuvinte frumoase, în toate limbile. „Vom cânta în engleză, spaniolă, italiană,  germană, franceză, dar în special, în română! Vom cânta piesele noastre de pe cele 3 albume şi multe alte refrene celebre pentru toţi românii, pentru că ei vor constitui majoritatea spectatorilor noştri de la „The Alice, 133 Houndsditch, London”. Cea mai mare dorinţă a mea este să-i aud cântând. 2, 3, 4, 5 ore… până dimineaţă! J”, spune Horia.

Și pentru că orice plecare din capitală, fie în țară, fie în afara ei reprezintă pentru el și o scurtă vacanță, și-a propus să colinde capitala Angliei împreună cu colegii lui, în lung și în lat. Mai mult, artistul vrea să facă un cadou frumos echipei sale, dezvăluind doar o parte din plan.

- Advertisement -

La finalul șederii noastre, îmi voi duce toți colegii din orchestră la un spectacol de musical. Când le-am spus de asta, cu toţii au fost extrem de bucuroşi. Am păstrat, totuşi, un secret: titlul spectacolului”, mărturisește artistul.

În încheiere, el vrea să le trasmită încă de pe acum un mesaj tuturor celor care se vor afla la „The Alice”, în seara de 21 octombrie. ”Cei care vor veni îmi doresc să fie conştienţi că  la concertul meu, nu vin la distracţie, ci la treabă! JVor munci cu palmele, cu picioarele, cu vocile, cu tot corpul. Dacă e premieră, bal să fie! J”, adaugă Horia.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: