6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022
6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022

Haos de Black Friday în magazinele din Marea Britanie, clienții s-au călcat în picioare

Febra cumpărăturilor la reduceri i-a înnebunit şi în acest an pe britanici. Mulţi dintre ei s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe produsele mult râvnite. Nu au lipsit reacţiile violente generate de dorinţa de a obţine lucruri la preţuri cu mult sub cele din cursul anului.

Oamenii s-au așezat la cozi cu 24 de ore înainte de deschiderea magazinelor. Ei au vrut să fie siguri că prind un loc în față atunci când ușile se vor deschide. Britanicii s-au luptat la propriu pentru produsele care s-au bucurat de reduceri chiar și de 70 de procente.

- Advertisement -

Rafturile s-au golit rapid. Nici aici nu au lipsit confruntările fizice.

Britanicii, care au avut la dispoziție peste 400 de magazine ce s-au întrecut în a oferi reduceri cât mai avantajoase, au dovedit că sunt cumpărători mult mai înfierați decât americanii. În cel puțin patru centre comerciale din Marea Britanie a fost nevoie de intervenția poliției pentru a ține mulțimea sub control. Lupta cea mai aprigă, la propriu, a fost pentru televizoare, al căror preț a scăzut până la 60 de lire.

[pull_quote_center]Nici cei care au vrut să evite aglomerația nu au avut mai mult noroc. De la primele ore ale dimineții, foarte multe dintre site-urile de shopping au devenit inutilizabile, din cauza numărului uriaș de accesări.[/pull_quote_center]

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: