17.3 C
London
Friday, June 24, 2022
17.3 C
London
Friday, June 24, 2022

Guvernul de la Londra are un “plan de urgenţă vast” în cazul eşuării unor negocieri cu UE

Ministrul britanic David Davis, a declarat că Guvernul de la Londra are un “plan de urgenţă vast” pentru cazul în care Marea Britanie nu reuşeşte să ajungă la un acord cu UE privind ieşirea ţării din Blocul comunitar, adăugând că nu este deloc un scenariu dorit de Guvern.

Avem un plan de urgenţă vast, aplicat în cazul tuturor chestiunilor şi pentru toate departamentele guvernamentale“, a declarat Davis despre posibilitatea ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană fără să ajungă la un acord cu Bruxellesul.

Potrivit BBC News, David Davis, ministrul pentru Brexit a subliniat că acesta este un scenariu pe care Guvernul nu ar dori să-l vadă realizat, adăugând că autorităţile au folosit cele nouă luni după referendumul privind Brexit pentru a pregăti planuri.

Davis a mai afirmat că Marea Britanie îşi va achita obligaţiile financiare faţă de Uniunea Europeană. însă a respins informaţiile că valoarea acestora s-ar ridica la 50 de miliarde de lire sterline.

- Advertisement -

În ceea ce priveşte imigraţia după separarea de UE, ministrul a declarat că ar trebui să varieze în funcţie de necesităţile Marii Britanii.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceziuadecj

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: