10.4 C
London
Wednesday, April 14, 2021

Guvernul britanic examinează o reimpunere a izolării în oraşul Leicester

- Advertisement -

Guvernul britanic examinează o reimpunere a izolării în oraşul Leicester, cu 350.000 de locuitori, situat în centrul Angliei, din cauza unei creşteri puternice a numărului contaminărilor cu noul coronavirus, dezvăluie The Sunday Times, care citează surse guvernamentale, relatează Reuters.

Potrivit ziarului, ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, examinează o lege care să autorizeze o asemenea izolare, după ce Leicester a înregistrat peste 650 de cazuri de covid-19 în prima jumătate a lui iunie, scrie news.ro.

- Advertisement -

Matt Hancock analizează ”toate opţiunile”, inclusiv impunerea unei izolări localizate, scrie The Sunday Times.

Această perspectivă intervine cu două zile înainte ca premierul Boris Johnson – violent criticat din cauza modului în care a gestionat criza covid-19 – să susţină un discurs în care urmează să prezinte măsuri în vederea unei impulsionări a unor lucrări de infrastructură.

Marea Britanie a raportat în mod oficial 43,575 de decese din cauza covid-19 şi este a treia cea mai îndoliată ţară din lume după Statele Unite şi Brazilia.

Bilanţul bolnavilor de covid-19 este în prezent de peste 311,965, ceea ce face din regat a cincea cea mai afectată ţară din lume, după Statele Unite, Brazilia, Rusia şi India.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news