3.4 C
London
Wednesday, November 24, 2021
3.4 C
London
Wednesday, November 24, 2021

Guvernul britanic a anunțat investiții în sistemul de pentru internet de mare viteză

Mai mult de 22 de milioane de lire sterline de finanțare suplimentară sunt investite în sistemul de vouchere pentru internet de mare viteză al guvernului pentru a spori viteza internetului în satele și comunele englezești.

Internetul de bandă largă permite viteze de descărcare de pe internet de până la 1.000 megabiți pe secundă (mbps) – suficient pentru a descărca un film HD în mai puțin de 30 de secunde și a pune bazele pentru streaming video de calitate 8K și jocuri online de realitate virtuală.

- Advertisement -

Acest guvern este hotărât să conecteze fiecare casă și afacere la cele mai rapide viteze de bandă largă disponibile de la Highlands la Coasta Jurassic”, a declarat Ministrul pentru infrastructură digitală Matt Warman.

Dar putem realiza acest lucru doar cu o colaborare la nivel local și național, astfel că sunt încântat că consiliile din Marea Britanie s-au angajat să investească mai mulți bani în schema guvernamentală  de vouchere pentru a ajuta comunitățile rurale să obțină bandă largă de mare viteză.”

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: