12.7 C
London
Friday, May 14, 2021

Guvernul britanic a anunțat investiții în sistemul de pentru internet de mare viteză

- Advertisement -

Mai mult de 22 de milioane de lire sterline de finanțare suplimentară sunt investite în sistemul de vouchere pentru internet de mare viteză al guvernului pentru a spori viteza internetului în satele și comunele englezești.

Internetul de bandă largă permite viteze de descărcare de pe internet de până la 1.000 megabiți pe secundă (mbps) – suficient pentru a descărca un film HD în mai puțin de 30 de secunde și a pune bazele pentru streaming video de calitate 8K și jocuri online de realitate virtuală.

- Advertisement -

Acest guvern este hotărât să conecteze fiecare casă și afacere la cele mai rapide viteze de bandă largă disponibile de la Highlands la Coasta Jurassic”, a declarat Ministrul pentru infrastructură digitală Matt Warman.

Dar putem realiza acest lucru doar cu o colaborare la nivel local și național, astfel că sunt încântat că consiliile din Marea Britanie s-au angajat să investească mai mulți bani în schema guvernamentală  de vouchere pentru a ajuta comunitățile rurale să obțină bandă largă de mare viteză.”

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news