4.5 C
London
Friday, November 5, 2021
4.5 C
London
Friday, November 5, 2021

gROw Workshops, un prim pas către coagularea comunităților de profesioniști expați din Londra

Prima ediție a conferințelor gROw Workshops, cu tema Boost Your Start-up, adresate profesioniștilor și oamenilor de afaceri expați din Anglia, care a avut loc, sâmbătă, 30 mai, a reunit peste 40 de exponenți ai comunității românești și ai altor naționalități.

Într-o atmosferă relaxată, într-un spațiu neconvențional al Club Workspace, s-a discutat și dezbătut intens pe teme de dezvoltare de start-up, social media, growth hacking, public speaking, networking.

Agenda a inclus 5 vorbitori, experți în afaceri, dezvoltare antreprenorială, comunicare, social media și marketing. Pe timpul a 20 de minute fiecare dintre vorbitori a oferit o infuzie de informație și expertiză, menită să stimuleze și să capaciteze antreprenorii expați prezenți. În majoritate expați și ei la rândul lor, vorbitorii au împărtășit și din experiența lor personală de adaptare la societatea londoneză, oferind în același timp și un transfer de informații și expertiză, fiecare pe domeniul său.

- Advertisement -

Primul vorbitor, Paulina Sygulska Tenner, specialist în granturi pentru afaceri, a introdus audiența în secretele identificării de oportunități de afaceri. Vorbind în special din perspectiva experienței personale, ea a împărtășit din sceretele succesului in afaceri, iar Jay Surti, expert și coach în public speaking, a susținut o sesiune interactivă și dinamică despre importanța vorbitului în public pentru generarea de notorietate.

Loredana Baranga, expert în marketing și social media, a livrat o prezentare foarte interesantă, ca o diagnoză a rețelelor sociale și a tendințelor în domeniu, oferind pe parcurs și trucuri despre utilizarea acestora în dezvoltarea unei afaceri. Vaida Filmanaviciute, antreprenor, a împărtășit din secretele networkingului eficient, iar invitatul special, Vincent Dignan, expert în content marketing, a prezentat un ghid de growth hacking. La final a avut loc o sesiune de discuții și întrebări, urmată de socializare și networking.

[pull_quote_center]Acesta a fost doar începutul. Ne dorim ca gROw să devină un punct de referință pentru antreprenorii expați români și de alte naționalități, o platformă care să le faciliteze accesul la informație și resurse vitale pentru a-și putea construe și dezvolta un business în spațiul londonez. Ne-am bucurat enorm să vedem atâția români în sală și să constatăm foarte mult entuziasm față de inițiativa noastră. S-au creat conexiuni, s-a discutat intens, mulți au socializat timp de câteva ore după eveniment, iar asta ne dă încredere să continuăm![/pull_quote_center] a spus Iulia Calotă, organizatoarea evenimentului.

gROw Workshops își propune să devină un centru de resurse pentru profesioniști și antreprenori expați în Marea Britanie și de asemenea, un coagulant pentru comunități solide și educate.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: