13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

gROw Workshops – Boost your start-up business în Marea Britanie

Prima ediție a workshop-urilor gROw are ca temă ”Boost your start-up!” și va avea loc sâmbătă, 30 mai, la Enterprise House, în Londra începând cu ora 2pm.

gROw Workshops își propune să ofere antreprenorilor expați români și de alte naționalități aflați la început de drum antreprenorial în Anglia o primă oportunitate de educare, informare, creativitate și socializare care să îi ajute să se dezvolte personal și professional atât ca indivizi cât și ca și comunități prospere și erudite.

20 mai 2015, Londra – A început numărătoarea inversă până la prima ediție a conferințelor gROw România. Mai sunt exact 10 zile până sâmbătă, 30 mai, când de la ora 2pm, antreprenorii expați din Anglia se vor întâlni în cadrul primei conferințe sub marca gROw – Boost Your Start-up.

- Advertisement -

Conferința va avea loc la Club Workspace in Londra, pe malul Enterprise House, 1 – 2 Hatfields, SE1 9PG), iar biletele pot fi achiziționate accesând acest link: http://www.eventbrite.co.uk

PANELUL VORBITORILOR gROw SE EXTINDE CU UN INVITAT SPECIAL Vincent Dignan, specialist în marketing online se alătură celor 4 experți în marketing,business și comunicare. El va susține o intervenție specială la finalul conferinței pe tema content marketingului și a retenției de utilizatori în mediul online. Vincent este fondatorul www.magnific.com, care oferă soluții de content marketing pentru branduri precum Burberry, Mercedes, Levis și Smirnoff.

[pull_quote_center]Am vrea de asemenea sa oferim cititorilor Regatul Unit un discount code pentru achizitoarea bilietelor la pret redus: grow2014 aplicabil pe link-ul nostru: http://www.eventbrite.co.uk/e/boost-your-start-up-tickets-16700786502?aff=es2[/pull_quote_center]

gROw Workshops este un proiect a doi profesioniști în marketing din România și își propune să ofere antreprenorilor expați români și de alte naționalități aflați la început de drum în Anglia o primă oportunitate de acces la educație, informație, resurse creative și socializare care să îi ajute să se dezvolte personal și profesional.

Așadar, gROw aspiră să devină un centru de resurse pentru profesioniști și antreprenori expați în Marea Britanie și de asemenea, un coagulant pentru comunități solide și educate.

Persoane de contact:

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: