16 C
London
Sunday, May 15, 2022
16 C
London
Sunday, May 15, 2022

Gropi Terifiante tot mai multe în Anglia

Experţii au avertizat că se aşteaptă ca rata de apariţie a gropilor riscă să crească de cinci ori peste valorile medii, în perioada următoare, dată fiind prognoza viitoare şi ploile recente, relatează Daily Mail.

Dacă în High Wycombe, un autoturism a fost înghiţit pur şi simplu de o groapă ce s-a format din senin pe aleea din faţa unei case, alte găuri terifiante au fost văzute în Kent, sud-estul Londrei și în Hemel Hempstead.

- Advertisement -

[quote_box_center]Sâmbătă, o prăpastie s-a deschis lângă o casă din Hemel Hempstead, Hertfordshire şi a înghiţit jumătate din peluză[/quote_box_center]. Groapa gigant are peste 10 metri adâncipe şi peste şase metri lăţime. Din cauza alunecării de teren şi a pericolului de a se surpa chiar şi fundaţia, casa a fost de urgenţă evacuată de autorităţi.

Săptămâna trecută, un crater în care ar fi încăput un autobuz cu etaj a apărut în curtea unei case din estul Londrei. Pământul s-a surpat în câteva secunde şi aproape a înghiţit o tranbulina pe care de obicei copiii se jucau. Din fericire niciun micuţ nu se afla atunci la joacă.

[pull_quote_left]În urmă cu două săptămâni, o tragedie a fost evitată doar pentru că în maşina unei familii din High Wycombe nu era nimeni[/pull_quote_left]. Carosabilul s-a surpat într-o clipă şi un hău s-a căscat pe aleea unde era parcat autoturismul. Maşina a fost pur şi simplu înghiţită de pământ.

Și în Kent săptămâna trecută, șoferii în au aflat cu surprindere că s-a închis autostrada M2 după ce o groapă gigant s-a căscat între benzile de circulaţie. Nimeni nu a fost rănit, dar a gaura de aproate 5 metri adâncime ce a apărut la la doar câțiva metri distanță de maşinile care rulau în viteză a pus pe jar autorităţile.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: