12.1 C
London
Saturday, November 13, 2021
12.1 C
London
Saturday, November 13, 2021

Greva la metrou in Londra, cea mai gravă întrerupere din 2002

Miercuri, 8 iulie și joi, 9 iulie, va fi grevă la metroul din Londra. Vor fi afectate toate liniile timp de 24 de ore.

Stergeți-vă bicicleta sau scuterul de praf – sau cel puțin pregătiți-vă să va  inghesuiti pe un autobuz supraaglomerat.

Planificata grevă la London Underground de Miercuri, 8 iulie și joi, 9 iulie, va fi cea mai afectata de peste un deceniu, forțând un “shutdown complet” al rețelei de metrou, deoarece toate cele patru sindicate vor participa.

- Advertisement -

Finn Brennan, negociator-șef pentru Aslef, care reprezintă cea mai mare parte a 3.500 șoferi de metrou din Londra, a declarat ca ar fi cea mai mare grevă din 2002.

Dacă London Underground și sindicatele – Aslef, RMT, TSSA și Unite – nu rezolva diferendele, greva va fi cea mai mare din 2002, atunci când întreaga rețea a fost închis de acțiuni sindicale.[quote_right]Niciun metrou nu va circula de miercuri, de la ora 18.30 și până vineri dimineațăDLR, London Overground și trenurile vor circula normal.[/quote_right]

Pentru prima dată în ultimii ani cănd toate cele patru sindicate au ieșit în același timp. Membrii tuturor celor patru sindicate au votat la greva pentru termenii și condițiile – cum ar fi ture de noapte/ore suplimentare – fiind impuse de sefii de metrou cu introducerea metroului de noapte din septembrie. De asemenea, refuza 0,75 la suta creștere de salariu.

Serviciul public de transport din Londra recomandă călătorilor să verifice situația mijloacelor de transport înainte să plece la drum, avertizând totodată că serviciile TfL vor fi mult mai aglomerate decât de obicei.

Greva ar putea fi întreruptă dacă se va ajunge la o înțelegere cu sindicatele RMT, Unite, TSSA și ASLEF.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: